Andaman Riviera

Az Andaman Riviera Thaiföldön Phuket város, Choeng Thale kerületében található. A hét emelet magas épület 179 lakóegységből áll, és várhatóan 2020. második felében kerül átadásra.

Andaman Riviera társasház lakásai 33 négyzetméteresek, 1 hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkeznek.

Andaman Riviera tetőterén egy uszoda mellett rekreációs részleg található. A legalsó szinten van medence, amely mellett a gyereknek is létesítettek medencét.

Az épület saját étteremmel rendelkezik, európai konyhát visznek. A kényelmi létesítményekhez fitnesz terem, kölyök klub, és kulcskártya tartozik. A biztonságot biztonsági szolgálat, zárt parkoló, és kamera rendszer biztosítja. A kis lakások kényelmesen felszereltek, és bútorozattak. A hatalmas ablakokon a tágas kertre, és a városra nyílik kilátás. Az apartmanokhoz tágas erkély tartozik

Andaman Riviera

Az Andaman Riviera rendkívül kedvező helyen, 500 méter távolságra van a Bang Tao strandtól, amelyik egyike a leghosszabb és a leggyönyörűbb partszakasznak Phuketben.

A sétáló utca, a Boat főút szintén a társasház közelében található. A sétáló úton rengeteg étterem mellett thai masszázs- szolgáltatók  vannak. A világhírű Catch Beach Club 15 perc alatt érhető el gyalogosan. A környéken élelmiszerüzletek, klinikák, oktatási intézmények autóval pár perc alatt közelíthetőek meg. Phuket Nemzetközi Repülőtere 20 kilométer távolságra van, amely forgalomtól függően fél órás autózást jelent.